Mimoza Shkodra - Jo mos e kerko

Albanian

Jo mos e kerko

Ndonjehere te kujtoj, pendohem une kjo histori mbaroj.
Jo nuk zgjat, isha e pafat.
 
Ka nje detaj, qe ti e harron.
Shum te kam dashte, sa ti se merriton.
Sot e kupton, je penduar teper vone.
 
Ti jo mos e kerko nje zemer tjeter.
Te gjithe nje dite gabojne, dhe mbeten vetem.
Ashtu si un sot jam, dashuri jo nuk kam.
Ti jo mos e kerko nje zemer tjeter.
Te gjithe nje dite gabojne, dhe mbeten vetem.
Ashtu si un sot jam, dashuri jo nuk kam.
 
E vrave ti, cdo gje qe doja une.
Po mbytet sot, nje dashuri me shume.
Se gjithmone njesoj jane, njeri qesh e tjetri qan.
 
Ka nje detaj, qe ti e harron.
Shum te kam dashte, sa ti se merriton.
Sot e kupton, je penduar teper vone.
 
Submitted by kamelia_m on Thu, 16/02/2012 - 19:10
Thanks!
Mimoza Shkodra: Top 3
Comments