Norah Jones - Little Room - Dhoma e Vogel (Norah Jones)

English

Little Room - Dhoma e Vogel (Norah Jones)

Little Room lyrics
 
You and me and,
Me and you,
In my little room,
There's room enough for us to do,
The things we like to do.
 
Oops, I hit my elbow on the doorknob,
Its right there,
It's by the bed next to my head,
But I don't even care.
 
There's stars up on the wall,
And they all glow in the dark,
And we can hear the children playing,
Outside in the park.
 
There's bars on the window,
And if there were a fire,
We'd burn up for sure,
But that's just fine by me 'cause,
We would be together ever more.
 
In this little room,
In the big city we're so far,
From the people that we knew in,
My big ol' blue car.
 
But if we stick together,
Then I know we'll be ok,
'cause when it gets too cold outside,
This room is where we'll stay.
 
Dhoma e Vogel
 
Ti me mua dhe une me ty
Ne dhomen time te vogel,
Ka hapesire mjaftueshem qe ne te bejme,
Gjerat qe na pelqen te bejme.
 
Ups i rashe dorezes se deres me beryl,
Esht mu ketu
Esht afer krevatit, ngjitur me koken time,
Por mua s’me behet vone fare.
 
Ka yje neper mure,
Qe shendrine ne erresire
Dhe ne arrime te degjojme femijet qe lozin
Perjasht ne park.
 
Dritaret jane me hekura,
Dhe nese bie ndonje zjarr,
Ne do te digjeshim Brenda me siguri,
Por kjo per mua esht e pranueshme sepse,
Do ishim bashke pergjithemon.
 
Ne kete dhome te vogel,
Ne qytetin e madh ne jemi kaq larg
Nga njerzit qe njihnim kur ishim ne
Makinen time te madhe blu
Por nese rrime bashke,
Atehere une e di qe do jemi mire,
Sepse kur jashte behet shume ftofte,
Kjo dhome esht ku ne do te rrime.
 
Submitted by nadea on Sun, 01/05/2011 - 19:34
Submitter's comments:

Teksti, lirikat, vargjet e Little Room - Dhoma e Vogel te Norah Jones
(nje nga kenget e mija te preferuara)

Thanks!
Comments