Advertisements

Olta Boka - Zemrën e lamë peng

  • Artist: Olta Boka
  • Album: Eurovision Song Contest Belgrade 2008
  • Translations: Dutch, English #1, #2, French, Greek #1, #2, Romanian, Spanish, Turkish
  • Requests: Italian, Russian, Swedish
Albanian
A A

Zemrën e lamë peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje
 
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kërkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah...
 
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje
 
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kërkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha...
 
Submitted by EffilyEffily on Mon, 30/04/2012 - 15:50
Last edited by amateuramateur on Sun, 13/01/2019 - 11:06
Submitter's comments:
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments
Advertisements
Read about music throughout history