Ardit Gjebrea - Se të kam shpirt

Albanian

Se të kam shpirt

Se të kam shpirt
 
Ti më bën të vuaj, më bën të çmëndem
Ti me mua luan dhe me veten tënde
Dhe më kotu deha të të harroja
Sa herë ti më braktise, unë të kërkoja ty
 
Nëpër netë i lodhur dhe i pafjetur
Vetëm ty të falem, për ty jam tretur
Kur të gjithë më flisnin të të largoja
Unë më shumë të ndjeja më shumë të doja ty
 
Jo ti më kot lëndohesh
Se unë ty të dua
Se unë ty të dua
Se unë ty të dua
 
Se zili na kanë të tjerët
Të tjerët
Të tjerët
Të tjerët
Se vdes për mua
 
Kur shpirti do edhe vuan
Si ty në jetë skam dashuruar
 
Edhe sikur ti të shkosh në fund të botës
Të më lësh, të më harrosh, si tani
Nuk do vdes pa të gjetur
Se të kam shpirt
 
Se unë vetëm ty të kam, skam asnjë tjetër
Je për mua, jam për ty ... për gjithnjë
Nuk të lë të më braktisësh
Se të kam shpirt
 
Ti bën të endem si nëpër ëndërr
Të jem larg dhe afër në jetën tënde
Ta dua frymëmarrjen, kur fle e zgjohesh
Por, më humb shikimi, kur më largohesh
 
Submitted by armends on Thu, 10/09/2009 - 16:23
Thanks!
Translations of "Se të kam shpirt"
Ardit Gjebrea: Top 3
Comments