Adelina Ismajli - Sonte (English translation)

Albanian

Sonte

8 vjetë unë pran teje kam qenë e dënuar
asnjëherë asgjë ti s'ke pa,
Shpirti qante, por unë kurrë nuk jam ankuar
viktimë e një qejfi kam ra.
 
Pse s'më flet. Shikon tokën dhe hesht
(toke = earth/floor) ... (hesht = silence)
Why do you yell at me. Where is the love
You killed a life
 
Sonte unë me ty çdo gjë e kam mbaruar
Sonte ti pranove s'me don
Sonte 8 vjet jete ti m'i ke mohuar
Sonte një femër ty do t'mallkon.
 
Mallkoj veten pse unë sytë i kam mbyllur
kam gënjyer se mirë po shkon
sa here desha, po asnjëherë s'të kam pyetur
pse kur t'puth ti kokën largon.
 
Align paragraphs
English translation

Tonight

8 years ive stayed punished beside you
you never saw a thing
my soul cried, but i never complained
i fell victim of your fun/game?
 
Why dont you speak to me. You look down and dont say a thing
Pse m'bërtet. Dashuria ku mbet
Vrave një jetë!
 
Tonight, ive ended everything with you
Tonight you accepeted you dont love me
Tonight, 8 years of my life youve denied
Tonight a female will curse you
 
I curse my self why my eyes are closed / why i closed my eyes
ive lied (to myselfe) that everything was going fine
so many times ive wanted but never asked
why when i kiss you, you pull your head away
 
Submitted by Korcare19 on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Adelina Ismajli: Top 3
See also
Comments