Toše Proeski - Rani na usnite (Рани на усните)

Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

Rani na usnite (Рани на усните)

Од мене никој подобро не те знае
Кога ке ги свиеш веѓите нешто смислуваш
Никој жив не ја чита лесно како ти
Книгата на мојте слабости, но се преправаш
 
Невера во коса ти мириса
На кошула копче ти скинала
 
Рани на усните, но не се од мене
а срце по тебе во гради ме гребе
- ќе издржам
 
Солзи во очите, со друг во ноќите
а мене ме лажеш, и што и да кажеш
- ќе преболам
 
Submitted by GuestGuest on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Last edited by NatoskaNatoska on Sun, 15/09/2013 - 17:09
Thanks!thanked 4 times

 

Advertisements
Video
Comments