Toše Proeski - Slušaš li? (Слушаш ли?)

Advertisements
Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

Slušaš li? (Слушаш ли?)

Слушаш ли?
Ноќе кога светла изгаснат
Болката срце како да ми сопрела
Заспиј моја љубена
Само не заборавај
Парче сон за мене сочувај
 
Слушаш ли?
Сè што не знам да ти искажам
Правам сè
Само да не те повредам
Никогаш и навек твој
Доволно за сиот живот мој
 
Усни да ти бакнувам
Нежно да те прегрнам
Да ти признаам љубена
Дека си ми сè
Срце не се лекува
ќе те сакам довека
Ниедно сеќавање немам без тебе
 
Submitted by GuestGuest on Fri, 01/01/2010 - 00:00
Last edited by NatoskaNatoska on Sun, 15/09/2013 - 17:10
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments