Aşkımsın Sen (Albanian translation)

Advertisements
Albanian translation

Dashuria ime je ti

Nese nje dite me braktis
Per here te fundit trokit ne deren time, trokit e tani shko
Syte te mbushur me lote shpiri ka mall per ty nese do me vrit mua, me vrit dhe ashtu shko.
 
Dashuria ime je, neteve ne shpirt, ne trup
Dy pika lot behesh
Ne syte e mi fjalet e mia.
 
Nese syte me mbushen me lot, shpirti vuan
Enderrat me thyhen, bota me kthehet mrapsht
Shkuarja jote nga brenda me then
Edhe nese ti nuk je enderra me mjaftin.
 
Dashuria ime je, neteve
Ne shpirt, ne trup
Dy pika lot behesh
Ne syte e mi fjalet e mia
 
Submitted by Nokaa on Tue, 13/11/2018 - 19:06
Turkish

Aşkımsın Sen

More translations of "Aşkımsın Sen"
AlbanianNokaa
See also
Comments