Acıyor (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation

Боли

Versions: #1#2
Ако умрам тоа ќе биде од осаменост
И од твоето лошо срце
од моите мисли како трње
сеуште потонуваш длабоко
 
Боли /х3
Го пробав секој пат( пробав се што можев), не завршува
потонува љубовта која ја остави во моето срце
 
во никој случај не доаѓај(не се враќај), не сакам
многу се плашам од тебе
од оваа состојба на загатка
тргни ја твојата рака од моево срце
 
Боли /х3
Го пробав секој пат( пробав се што можев), не завршува
потонува љубовта која ја остави во моето срце
 
размислувам за илјада можности
дали поминувам низ твоите мисли( мислиш ли на мене ), не можам да знам
 
Боли /х3
Го пробав секој пат( пробав се што можев), не завршува
потонува љубовта која ја остави во моето срце
 
Submitted by desi on Fri, 03/10/2014 - 19:33
5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
Turkish

Acıyor

Comments