Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (Macedonian translation)

Macedonian translation

Ах, ако те грабнам

Versions: #1#2#3#4
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Журка, сабота вечер,
Сите започнаа да танцуваат,
Најубавата девојка ме подмина,
Собрав смелост и ѝ кажав,
 
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Submitted by kimimak on Tue, 06/12/2011 - 19:22
5
Your rating: None Average: 5 (4 votes)
Portuguese

Ai Se Eu Te Pego

More translations of "Ai Se Eu Te Pego"
Greek Logosgr
3.333335
Japanese Guest
Korean Guest
Macedoniankimimak
5
Michel Teló: Top 3
See also
Comments