Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (Macedonian translation)

Macedonian translation

Ах, кога ќе те допрам

Versions: #1#2#3#4
Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Саботна вечер-забава
Сите играат
Најзгодната девојка овде, помина покрај мене
Па мора да се охрабрам, и да и кажам
 
Ах ах
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Слатка моја, слатка моја
Вака ќе ме убиеш
Aх, кога ке те допрам
Aх, кога ке те допрам
 
Submitted by AleXXXandaR on Sat, 29/10/2011 - 19:20
Author's comments:

Ako имате коментари за преводов, слободно поправете ме! Regular smile
Поздрав и уживајте со песната!
MACEDONIA FOREVER!

Portuguese

Ai Se Eu Te Pego

More translations of "Ai Se Eu Te Pego"
Greek Logosgr
3.333335
Japanese Guest
Korean Guest
MacedonianAleXXXandaR
3
Michel Teló: Top 3
See also
Comments