Ai Se Eu Te Pego (Albanian translation)

Advertisements
Albanian translation

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Submitted by aldina on Tue, 13/12/2011 - 14:08
Added in reply to request by kristjan178
Author's comments:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

Translation source:
https://lyricstranslate.com/en/own
Portuguese

Ai Se Eu Te Pego

More translations of "Ai Se Eu Te Pego"
Albanian aldina
5
Greek Logosgr
3.333335
Japanese Guest
Korean Guest
Collections with "Ai Se Eu Te Pego"
See also
Comments