One Direction - Alive (Albanian translation)

Albanian translation

Gjalle

Mami me tha qe duhet te shkoj te bej nje terapi
pieta doktoreshen, mund te gjesh cfare ka qe nuk shkon tek une?
nuk e di pse dua te jem me cdo vajze qe takoj
nuk mund ta kontrrolloj.
Po, e di qe po me pushton
po cmendem
s`mund ta permbaj
pra me thuaj cfare duhet te bej.
 
Ajo tha, hej, eshte ne rregull
A te ben te ndihesh gjalle?
Mos shiko pas
jeto jeten tende
dhe nese eshte vetem per sonte
Ajo tha, hej, ehste ne rregull
nese te ben te ndihesh gjalle
 
Shkova ne nje feste fiks pasi doktoresha me foli
Takova nje vajze, e morra, perfunduam ne ballkon
peshperita nje fje qe nuk mund ta perseris\ajo tha ne rregull por ishte e shqetesuar per cfare do te mendonin shoqet e saj.
Ajo po cmendet
nuk mundet ta kontrrolloi
Me pyeti cfare duhet te bente?
 
I thashe , hej, eshte ne rregull
A te ben te ndihesh gjalle?
Mos shiko pas
jeto jeten tende
dhe nese eshte vetem per sonte
I thashe, hej, ehste ne rregull
nese te ben te ndihesh gjalle
 
Ne duhet te jetojme para se te behemi te vjeter
te bejme cfare pelqejme
nuk kemi asgje per te humbur
te tundim peshen e botes nga shpatullat tona
nuk kemi asgje per te vertetuar.
 
I thashe , hej, eshte ne rregull
A te ben te ndihesh gjalle?
Mos shiko pas
jeto jeten tende
dhe nese eshte vetem per sonte
 
I thashe , hej, eshte ne rregull
A te ben te ndihesh gjalle?
Mos shiko pas
jeto jeten tende
dhe nese eshte vetem per sonte
I thashe, hej, ehste ne rregull
nese te ben te ndihesh gjalle
 
worldwide
Submitted by worldwide on Tue, 14/11/2017 - 20:39
English

Alive

Comments