American Kids (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation
A A

Американски Деца

[Строфа 1]
Живеам под камен со црно светло
Јас сум глупа поп ѕвезда во мое сопствено право
Го почнав животот на петнаесет години, пројдов со лажни лични карти
Ако ме сфаќаш
Ја продадов душата на човекот со ракување
Изгубив контрола но мислам дека не е толку касно
Умираме млади на вести
Да имаш дваесет и една година засекогаш е супер ако успеам
 
[Пред-рефрен]
Девојки, ајде да ги облечеме сите наши алишта
 
[Рефрен]
Не сакам да бидам како американските деца
Не сум под влијание на дрога и никогаш не сум била
Не ме интересира за твојата журка, не припаѓам на никому
Не сакам да бидам како американските деца
Дрогата не се користи како што ја користеа моите родители
Не се согласувам со новиот хит
Затоа што денеска навистина не ги разбирам амерканските деца
 
[Строфа 2]
Последен пат кога и кажав на мајка ми "Те сакам"
Беше последниот пат кога јадев храна од ресторан за брза храна
Никогаш не се случи како што рекоа
Мислам дека татко ми е геј но не сум сигурна
 
Така да јас ги изгорев сите мои работи во оган
Сите мои тинејџерски каења беа жица за сопнување
Би требало да сум се што мразиш
Би требало да сум високо во вселената но јас сум статична
 
[Пред-рефрен]
Момчиња, не се ни момчиња веќе (ха)
 
[Рефрен]
Не сакам да бидам како американските деца
Не сум под влијание на дрога и никогаш не сум била
Не ме интересира за твојата журка, не припаѓам на никому
Не сакам да бидам како американските деца
Дрогата не се користи како што ја користеа моите родители
Не се согласувам со новиот хит
Затоа што денеска навистина не ги разбирам амерканските деца
 
[Бриџ]
Слободата не е евтина и не е бесплатна
Јас сум миленијалец, обвини ме мене за се
Американски деца
Американски деца
Американски деца
 
Submitted by PoppinatorPoppinator on Sat, 23/03/2019 - 17:53
EnglishEnglish

American Kids

More translations of "American Kids"
Macedonian Poppinator
Poppy: Top 3
Idioms from "American Kids"
See also
Comments