Jencarlos Canela - Amor quédate (Albanian translation)

Albanian translation

Qëndro dashuria ime

Nuk dua që të largohesh
Madje nata është e gjatë
Cdo moment tonin
Do doja ta mbaja
Në këtë krevat
 
Sa të gjata janë orët
Kur ti vonohesh
Me bën te çmendur
Të të pres me vret
 
Qëndro dashuria ime qëndro
Dua më shumë puthje nga ty
Kam nevojë për trupin tënd
Me bëj dashuri, vrit me kënaqësi
Dashuria ime qëndro, qëndro
Të të dëshiroj kështu eshtë ves për mua
Nga i cili nuk do shërohem kurrë
Dashuria ime qëndro
 
Nga dëshira do sëmurem
Kur dashurinë tënde nuk e kam
Aqsa kur dëgjoj hapat
dhe të të shoh ne krahët e mi
ndihem i marrë
 
Sa të gjata janë orët
Kur ti vonohesh
Me bën te çmendur
Të të pres me vret
 
Qëndro dashuria ime qëndro
Dua më shumë puthje nga ty
Kam nevojë për trupin tënd
Me bëj dashuri, vrit me kënaqësi
Dashuria ime qëndro, qëndro
Të të dëshiroj kështu eshtë ves për mua
Nga i cili nuk do shërohem kurrë
Dashuria ime qëndro
 
Jam i lidhur me buzët e tua
dhe ndihem i provokuar
Nga sytë e tu si qielli
Nga buzëqeshja e flokët e tu
Nga mënyra jote e te qënurit
I destinuar pët të të dashur
 
Qëndro dashuria ime qëndro
Dua më shumë puthje nga ty
Kam nevojë për trupin tënd
Me bëj dashuri, vrit me kënaqësi
Dashuria ime qëndro, qëndro
Të të dëshiroj kështu eshtë ves për mua
Nga i cili nuk do shërohem kurrë
Dashuria ime qëndro
 
Submitted by Albiola on Wed, 16/10/2013 - 20:46
Spanish

Amor quédate

Comments