Anita Take - Te Lutem Eja

Albanian

Te Lutem Eja

Eja perseri, eja, eja ti
asnjeri se morri vendin tend
do te them ato qe kurre,
nuk ti kam thene
eja ti
 
Doren do ta prek
dhe lotin do ta heq,
ne syten e tu
Do te perkedhel
dhe do te bej te rritesh
vetem blu
 
Ne cdo hap
do jemi une dhe ti
ne cdo nate
do vrasim ne vetmine
ne cdo fjale
do lindi dashuri
ndoshta do te kuptojme
se jemi vetem une dhe ti
 
(refreni)
Te lutem eja
je mekati me i bukur
vetem eja
vetem ti me ben te lumtur
vetem eja
je kuptimi jetes sime
je nje ene qe se kupton
ti jeten time e ndryshon.
Te lutem eja
nuk u lodha te kerkoj
vetem eja
jam e jotja pergjithmone
te lutem eja
ti je une e une jam ti
do te jemi bashke te lumtur,
si femije.
 
Doren do ta prek
dhe lotin do ta heq,
ne syten e tu
Do te perkedhel
dhe do te bej te rritesh
vetem blu
 
Ne cdo hap
do jemi une dhe ti
ne cdo nate
do vrasim ne vetmine
ne cdo fjale
do lindi dashuri
ndoshta do te kuptojme
se jemi vetem une dhe ti
 
(refreni)
Te lutem eja
je mekati me i bukur
vetem eja
vetem ti me ben te lumtur
vetem eja
je kuptimi jetes sime
je nje ene qe se kupton
ti jeten time e ndryshon.
Te lutem eja
nuk u lodha te kerkoj
vetem eja
jam e jotja pergjithmone
te lutem eja
ti je une e une jam ti
do te jemi bashke te lumtur,
si femije.
 
Submitted by Zarina01 on Thu, 11/01/2018 - 00:35
Thanks!
Comments