Advertisements

Antre - Profesori

  • Artist: Antre
  • Requests: English
Albanian
A A

Profesori

Profesori...profesori...profesori...profesori
 
Ne klas hyri profesori
menjehere regjistrrin nxorri
vajzat 10-te dhe cunat 4-ter
profesor pse mban me hater
femrat sexy ju i shihni
veshur zhveshur me bikini
vetem mua mu nxi jeta
perseri per vjesht une mbeta
 
I rrezikshem profesori
ka dhe nje veshtrim prej horri
prapa syzesh prej mijopi
ka dy si porsi cikllopi
me ... me shpjegon
trupi se si fuksionon
rreth e rrotull shikon klasen
atje ku ka ngritur rrasen
 
Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia
 
Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia
 
Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia
 
Profesori me vjen afer
i hap syte dhe i ben kater
vajzat sexy i pelqen
cokollata shpesh me blen
 
I hutuar eshte ne klase
kullon djers saher i flas
shpirt njeriu profesori
ne matuar prap dhjete ma nxorri
 
I rrezikshem profesori
ka dhe nje veshtrim prej horri
prapa syzesh prej mijopi
ka dy si porsi cikllopi
me ... me shpjegon
trupi se si fuksionon
rreth e rrotull shikon klasen
atje ku ka ngritur rrasen
 
Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
e ka fajin seksologjia
 
Profesori profesori
ne matur 4-ter ma nxorri
jo nuk ka faj as gjografia
 
Submitted by Zarina01Zarina01 on Sat, 27/08/2016 - 05:32
Thanks!

 

Advertisements
Video
Antre: Top 3
Collections with "Profesori"
Please help to translate "Profesori"
Comments
Advertisements
Read about music throughout history