Advertisements

Anxhela Peristeri - Karma

Albanian
A A

Karma

Zoti nuk ma fal!
 
Jeta si në përrallë më kish llastuar
Lart në qiell si një yll jetoja unë
Qeshja si e marrë kur ti rënkoje
E pashpirt, vetëm veten doja shumë
 
Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk ka
 
Zoti nuk ma fal
T'thirra por zë nuk kam
Lotët mbledhur në dorë
Të ndryshkur janë
 
Se të kërkoja nëpër zemra bosh
Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
E vetme jam
Po, e vetme jam
 
Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë
E meritoja unë të hiqem zvarrë
Fajtore jam
Po, fajtore jam
 
Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk kam
 
Zoti nuk ma fal
T'thirra por zë nuk kam
Lotët mbledhur në dorë
Të ndryshkur janë
 
Thanks!
thanked 7 times
Submitted by cshnicancshnican on Tue, 17/11/2020 - 21:32
Last edited by TristanaTristana on Mon, 01/03/2021 - 20:06
Submitter's comments:

Thanks to the youtube user "Saycheese al" for the lyrics and the corrections by @Gavagai in the comments!

 

Comments
GavagaiGavagai    Tue, 17/11/2020 - 22:21

Please find the corrected lyrics below:

Zoti nuk ma fal!

Jeta si në përrallë më kish llastuar
Lart në qiell si një yll jetoja unë
Qeshja si e marrë kur ti rënkoje
E pashpirt, vetëm veten doja shumë

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk ka

Zoti nuk ma fal
T'thirra por zë nuk kam
Lotët mbledhur në dorë
Të ndryshkur janë

Se të kërkoja nëpër zemra bosh
Dhe e kuptoja asgjë nuk më josh
E vetme jam
Po, e vetme jam

Kur unë rënkoja, qeshje si i marrë
E meritoja unë të hiqem zvarrë
Fajtore jam
Po, fajtore jam

Zoti nuk ma fal
Bota mbi mua ra
Më ike ti, më ikën miqtë
As dritë nuk kam

Zoti nuk ma fal
T'thirra por sot nuk kam
Lotët mbledhur në dorë
Të ndryshkur janë

GavagaiGavagai    Tue, 17/11/2020 - 23:00

No problem. Just a small final correction. Very last verse, second line, it should be "T'thirra por zë nuk kam" instead of "T'thirra por sot nuk kam". It escaped me earlier

TristanaTristana    Mon, 01/03/2021 - 20:10

The previous video has been replaced by the official one.

cshnicancshnican    Thu, 04/03/2021 - 22:59

thank you so much!!
(oops forgot to update here

TristanaTristana    Fri, 05/03/2021 - 09:11

You're very welcome. Regular smile

Read about music throughout history