Bak Yeşil Yeşil (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Submitted by ivank23 on Mon, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
Turkish

Bak Yeşil Yeşil

More translations of "Bak Yeşil Yeşil"
English Guest
Macedonianivank23
See also
Comments