İrem Derici - Bir Miyiz? (Albanian translation)

Albanian translation

A jemi një?

Nuk po funksionon...
Madje në këtë mëngjes dielli lindi çuditshëm
Koka ime është e komplikuar ...
Sytë e mi në pasqyrë...Nuk më shohin madje mua
Dije këtë që është e vështirë...
Kjo pasiguri na detyron neve
Unë e burgosa dashurinë...
Por nuk mund të të kyq ty më.
 
Eja shiko mos bëj kështu
Të lutemi thuaji dy fjalë
Situata jonë është përpjekje e pasigurt
Përjetimet tona janë të njejta
Për të gjithë ne ai është ankth i çuditshëm
E shohim nëse e marrim veten, vazhdojmë
Nuk mund të dëgjoj, nuk mund të dëgjoj
Fjalët më zhduken
Nuk mund t'ia them, nuk mund t'ia them
Tani Ti dhe Unë;
 
A jemi një me ty
Apo sjemi asgjë?
Shpresat që më jepje duke më shikuar në sy
Gënjeshtrat që më thoje duke më shikuar në fytyrë
Nuk po shperndahen, ato re të zeza
A jemi fat thuaje
Apo jemi përfundim?
 
Submitted by umer.brruti.3 on Fri, 14/11/2014 - 23:46
Turkish

Bir Miyiz?

Comments
infiity13    Fri, 25/03/2016 - 15:07

The original lyrics have been edited, so could you please check your translation?