Body Electric (Macedonian translation)

Advertisements
Macedonian translation

Електрично тело

Елвис е мојот татко
Мерлин е мојата мајка
Исус е мојот најдобар пријател
Не ни треба никој
Се имаме едни со други
Или се преправам така
 
Слегваме долу секој Петок навечер
Танцуваме и мешаме со колковите на бледата месечина
Големиот Ole Opry
Се чувствуваме добро
Мери се моли со бројаницата за мојот скршен ум
(Реков не се грижи)
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело, душо
Пеам електрично тело
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Запалена сум, пеам електрично тело
 
Витман е мојот татко
Монако е мојота мајка
Дијамантите се мојот најдобар пријател
Рајот е мојата душа
Самоубиството е нејзиниот татко
Богатството е крајот
 
Слегваме долу секој Петок навечер
Танцуваме и мешаме со колковите на бледата месечина
Големиот Ole Opry
Се чувствуваме добро
Мери се моли со бројаницата за мојот скршен ум
(Реков не се грижи)
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело, душо
Пеам електрично тело
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Запалена сум, пеам електрично тело
 
Моите алишта сеуште мирисаат на тебе
И сите слики кажуваат дека си сеуште млад
Се преправам дека не сум повредена и чекорам по светот како да се забавувам
Лудуваме секој Петок навечер
Танцуваме во жешкото на бледата месечина
Големиот Ole Opry
Се чувствувам добро
Марија се нишаше цврсто со нејзиното радосно срце
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело, душо
Пеам електрично тело
 
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Пеам електрично тело
Запалена сум, пеам електрично тело
 
Submitted by Natalijaa17 on Mon, 23/04/2018 - 10:20
English

Body Electric

Comments