Borče Krstevski - Tri Godini Stana (Три години стана)

Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

Tri Godini Stana (Три години стана)

Три години стана како ме зафана
луто да ме мачи твојата љубов (х3)
 
Каква мајка беше, тебе што те роди
цел свет да се чуди на твојата убост
Мојта мајка беше, лична симпатична
а мене ме роди уште полична (х2)
 
Ах како је мачно, ах како је жално
јас да те љубам, друг да те земи
Ја земи ножето, распарај срцето
таму ќе си најдеш отровна љубов (х2)
 
Ако не те земам, млада убавиица
јас ќе те земам црна вдовица
Ако не те земам, долу на земјата
јас ќе те земам, горе на небо (x2)
 
Submitted by dige85cphdige85cph on Sun, 15/08/2010 - 18:03
Last edited by Miley_LovatoMiley_Lovato on Mon, 20/03/2017 - 00:52
Thanks!

 

Advertisements
Video
Translations of "Tri Godini Stana ..."
Comments