Advertisements

Breaking Me (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
A A

Ме кршиш

Како сакаш ме наречи, ќе бидам она што сакаш да сум
Сум бил вака илјадници пати, ех-ех
Се заљубувам повторно, не ми е воопшто грижа
Ова можам да го правам цел живот
 
Кажи ми дали сакаш, зошто го имам она чувство
Сакам да те слушнам како го велиш бидејќи не можам да поверувам
Со секој твој допир како штотуку да почнувам да сонувам
Изгледа, небесата и не е толку далеку
 
А јас ќе пеам ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Овде сум и танцувам на ритамот
Твојот ритам кој ми го крши срцево
Знаеш дека неможам да те извадам од системов
Да, од почеток си поигра со моево срце
А јас ќе пеам ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш
 
Можеш да правиш што сакаш, овде ќе сум вечно
Ќе се вртам во собава, ех-ех
Доаѓаш нели? Навлечен сум на тебе
Посакувам да бидеме овде наскоро
 
Кажи ми дали сакаш, зошто го имам она чувство
Сакам да те слушнам како го велиш бидејќи не можам да поверувам
Со секој твој допир како штотуку да почнувам да сонувам
Изгледа, небесата и не е толку далеку
 
А јас ќе пеам ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Овде сум и танцувам на ритамот
Твојот ритам кој ми го крши срцево
Знаеш дека неможам да те извадам од системов
Да, од почеток си поигра со моево срце
А јас ќе пеам ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш, ла-ла-ла-ла, ла-ла-ла-ла
Ме кршиш
 
Thanks!
Submitted by Just GordeJust Gorde on Tue, 08/09/2020 - 13:31
English
English

Breaking Me

Comments
Read about music throughout history