Darko Gelev-Brejk - Za Nas

Advertisements
Macedonian/Romanization/Transliteration
A A

Za Nas

Те оставам по стотти пат пред себе
а не знам кој сум јас
ти дозволувам да ме лажеш
да раскажеш приказна за нас
 
И не можам да разберам
а барам одговор
ти ме лажеш без да кажеш еден збор
и без да знаеш правиш да се чувствувам ко
ко да не сум живеел ни еден ден
за нас ..за нас
 
Понекогаш дозволувам
само за момент да ми влезеш во сон
за да се измиеш во чиста љубов
во една друга приказна за нас
ммммм приказна .....
 
И не можам да разберам
а барам одговор
ти ме лажеш без да кажеш еден збор
и без да знаеш правиш да се чувствувам ко
ко да не сум живеел ни еден ден
за нас ..за нас (x2)
 
Submitted by GuestGuest on Sun, 27/09/2015 - 22:44
Last edited by FaryFary on Mon, 05/10/2015 - 13:08
Thanks!thanked 4 times

 

Advertisements
Video
Translations of "Za Nas"
Darko Gelev-Brejk: Top 3
Comments