Bülent Ortaçgil - Bu Su Hiç Durmaz (Albanian translation)

Albanian translation

Ku uje nuk ndalet kurre

Mu hodhe ne krye si debore
Brenda meje te gjitha lulet
u shkunden nje nga nje
 
eshte e qarte nga pagjumesia jote
te gjitha mendimet ne koken tende
rane serish nje nga nje
 
Ti gjithmone merrje masa parapake per veten
une gjithmone I vura vetes frena
para nesh jane digat
ky uje nuk ndalon kurre
 
te jetuarit ishte kaq e bollshme
sikurse burimet qe rrjedhin
ata qe nuk besonin, priten.
 
Ti huazove shpresat e tua
ne xhepin tend s`ngeli asnje
miqte e tu nuk te kuptuan
 
Ti gjithmone merrje masa parapake per veten
une gjithmone I vura vetes frena
para nesh jane digat
ky uje nuk ndalon kurre
 
Bukuria jote ishte e fshehur si shege
cfare dhe` ishin shume
njerezit nuk e besuan
 
Heshte heshte e nuk fole
pastaj ia mbathe pa u kthyer prapa
njerezit u habiten
 
Ti gjithmone merrje masa parapake per veten
une gjithmone I vura vetes frena
para nesh jane digat
ky uje nuk ndalon kurre
 
worldwide
Submitted by worldwide on Tue, 14/11/2017 - 15:15
Turkish

Bu Su Hiç Durmaz

Comments