Advertisements

Can't Fight The Moonlight (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
A A

Не можеш да се бориш со месечевата светлина

Под небото на вљубените
ќе бидам со тебе
И никој друг ќе нема наоколу
Ако мислиш дека нема да се заљубиш
Па, само почекај додека
сонцето зајде
 
Под светлината на ѕвездите, ѕвездената светлина
постои толку магично и правилно чувство
и вечерва ќе ти украде срцето
 
Можеш да се обидеш да оддолееш
да се обидеш да се скриеш од мојот бакнеж
Нели знаеш, нели знаеш
дека, не можеш да се бориш со месечевата светлина
Длабоко во темнината, ќе го предадеш своето срце
но ти знаеш, но ти знаеш дека
не ќе можеш да се бориш со месечевата светлина...не
Не можеш да се бориш...
Ќе го стигне до твоето срце
 
Нема бегство од љубов
Штом еднаш нежниот ветрец
исткае магија врз твоето срце
Без разлика што ти мислиш
Не ќе биде предолго
додека да бидеш во моите раце
 
Под светлината на ѕвездите, ѕвездената светлина
Ќе бидеме изгубени во правилниот ритам
Почувствувај, ти го краде срцето ноќва
 
Можеш да се обидеш да оддолееш
да се обидеш да се скриеш од мојот бакнеж
Но знаеш, но ти знаеш
дека, не можеш да се бориш со месечевата светлина
Длабоко во темнината, ќе го предадеш своето срце
но ти знаеш, но ти знаеш дека
не ќе можеш да се бориш со месечевата светлина...не
Не можеш да се бориш...
Без разлика што ќе направиш
Светлината ќе допре до тебе
 
(Ти ќе знаеш
дека јас знам)
Не се обидувај, никогаш не ќе успееш
 
Под светлината на ѕвездите, ѕвездената светлина
постои толку магично и правилно чувство
и вечерва ќе ти украде срцето
 
Можеш да се обидеш да оддолееш, да се обидеш да се скриеш од мојот бакнеж
Но ти знаеш, но ти знаеш дека,
не можеш да се бориш со месечевата светлина
Длабоко во темнината, ќе го предадеш своето срце
но ти знаеш, но ти знаеш дека
не ќе можеш да се бориш со месечевата светлина...не
Не можеш да се бориш...
 
Можеш да се обидеш да оддолееш, да се обидеш да се скриеш од мојот бакнеж
Но ти знаеш, но ти знаеш дека,
не можеш да се бориш со месечевата светлина
Длабоко во темнината, ќе го предадеш своето срце
но ти знаеш, но ти знаеш дека
не ќе можеш да се бориш со месечевата светлина...не
Не можеш да се бориш...
 
Ќе го добие твоето срце...
 
Thanks!
Submitted by Just GordeJust Gorde on Sat, 21/11/2020 - 18:05
EnglishEnglish

Can't Fight The Moonlight

Advertisements
Comments
Read about music throughout history