Advertisements

Isea Çili - Mikja Ime Fëmijëria

Albanian
Albanian
A A

Mikja Ime Fëmijëria

O, mikja ime femijëri
Ty te lutem me mua rri
Në shpirt e ndjej tani
Ti nuk vjen pëersëri
Ti nuk vjen,unë e di
 
Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
dhe në shpirt shkëlqen si një diell
Plot ngjyra si nje ylber
 
Femijëri ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me këngë ty të këndoj
Me ëndërrat dhe përrallat
Shumë histori të rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot
 
Ti në zemër ndez
Në ndër vite pranverën përcjell
Dhe në shpirt shkelqen si një diell
Plot ngjyra si një ylber
 
Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot
 
Do mbetesh dashuri
Kjo fëmijeri
Zemrën time ndez
Jetës i jep shpresë
Mikja ime mire
Ti çdohere më kupton si çdo fëmije
Pranë meje ti qëndron
 
Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot
 
Fëmijeri,ty të dua
Mike e shtrenjtë për mua
Jo ,sdot harroj
Me kengë ty të kendoj
Me ëndrra dhe përralla
Shumë histori te rralla
Zemrën kam plot
Mbushur unë sot
 
Thanks!
thanked 11 times
Submitted by Alan TorrèsAlan Torrès on Thu, 03/10/2019 - 18:21
Last edited by Sophia_Sophia_ on Sun, 10/11/2019 - 15:50
Added in reply to request by midnightspellmidnightspell

 

Comments
Sophia_Sophia_    Sun, 10/11/2019 - 15:50

Added, thank for providing the link.

Anders SandvikAnders Sandvik    Wed, 04/08/2021 - 16:45

Hey.

The title of this song is: Mikja ime fëmijëri.
Not Mikja ime fëmijëria.

With sincerely from Anders.

Read about music throughout history