Advertisements

Crazy (Greek translation)

Greek translationGreek
A A

Cmendur

Në një kishë nga fytyra
Ai flet për njerëzit që janë nën të
Vetëm fëmija e di
 
Një burrë vendos pas shtatëdhjetë vjetësh
Se për çfarë shkon atje
Eshtë për të zhbllokuar derën
Ndërsa ata që e rrethojnë kritikojnë dhe flenë
Dhe përmes një vrim në atë mur që thyhet
Të shoh shoku ime dhe të prek përsëri fytyrën
Mrekullitë do të ndodhin ndërsa udhëtojmë
 
Por nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Çmendemi pak
Jo, nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Ne pak
çmendemi
 
Të çmendur janë njerëzit që jan ne kokën time
Njëri prej tyre mori një armë për të qëlluar tjetrin
E megjithatë së bashku ishin shok shkollë
Merre, merre, merre, po!
 
Nëse të gjithë ishin aty kur pimë pilulën për herë të parë
Atëherë mbase, atëherë mbase, atëherë mbase atëherë mbase
Mrekullitë do të ndodhin ndërsa flasim
 
Por nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Çmendemi pak
Jo, nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Ne pak
çmendemi
 
Jo jo nuk do të mbijetojmë nëse nuk çmendemi pak
Një burrë vendos të shkojë së bashku pas shtatëdhjetë vjetësh
Oh e dashur...
 
Në një qiell të mbushur me njerëz vetëm disa duan të fluturojnë
A nuk është e çmendur?
 
Në një botë të mbushur me njerëz vetëm disa duan të fluturojnë
A nuk është e çmendur?
I çmendur
 
Në një parajsë njerëzish vetëm disa duan të fluturojnë
A nuk është e çmendur?
Oh zemer Oh e dashur
 
Në një botë të mbushur me njerëz ka vetëm disa që duan të fluturojnë
A nuk është e çmendur?
A nuk është e çmendur? A nuk është e çmendur? A nuk është e çmendur?
Oh
 
Por nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Çmendemi pak
Jo, nuk do të mbijetojmë përveç nëse
Ne pak
çmendemi
 
Thanks!
Submitted by evita priftievita prifti on Fri, 20/11/2020 - 11:02
Added in reply to request by Evi PerissiouEvi Perissiou
EnglishEnglish

Crazy

Advertisements
Comments
Read about music throughout history