Cuando me enamoro (Albanian translation)

Advertisements
Albanian translation

kur te bie ne dashuri

sikur te mund te zbrisja nje yll nga qielli
do ta beja pa menduar dy here . sepse te dua.aj
dhe keshtu nje yll.aj
 
dhe ne qofte se kam pasur ndjenja te fundosura
do te ishte nje barke ne ishullin e deshirave e tua.ohhhh
e deshirave te tua,ohhhh
 
por perbrenda
kuptoje se nuk mundem
dhe ndonjeher humbas
 
kur te bie ne dashuri
ndonjeher deshperohem, kur te bie ne dashuri
kur ateher me pak e pres , bie ne dashuri
koha ndalet
me vjen shpirti dhe trupi
buzeqesh, kur te bie ne dashuri
 
nese hena do te ishte cmimi jote
une do te betohesha qe te behem pronari jote
qe te behem pronari jote,oh
 
dhe nese ne enderra degjon qarjet e vajtimeve te mia
ne enderrat e tua mos fli me gjume ,aj
kjo eshte e vertet,aj
nuk eshte enderr,jo
me behet qefi qe ndonjer fundi
nuk e gjen nje moment
 
kur te bie ne dashuri
ndonjeher deshperohem, kur te bie ne dashuri
kur ateher me pak e pres , bie ne dashuri
koha ndalet
me vjen shpirti dhe trupi
buzeqesh, kur te bie ne dashuri
 
Submitted by klodianafabjan on Sun, 31/07/2011 - 18:45
Spanish

Cuando me enamoro

Comments