Prince Royce - Culpa al corazón (Macedonian translation)

Proofreading requested
Macedonian translation

Виновно е срцето

Каква вина имам јас љубов моја
Што се заљубив во тебе
Што поминувам толку ноќи
Без да можам да заспијам?
Можеби мислиш дека сум луд
Ти потврдувам дека навистина е така
Тој сјај во твоите очи душо
Е она поради кое страдам
 
И за моите утрински повици
Виновно е срцето
За илјада очајни зборови
Немој да мислиш дека сум јас
Не ме обвинувај мене
Јас сум само марионета без контрола врз своите чувства
Не ме обвинувај мене душо
Јас сум само патник со цел да биде среќен
Со тебе, со тебе душо
 
Им ја раскажав својата тага
На неколку чаши рум
И тоа малку ме опушти душо
Но не како твојата љубов
 
И за моите утрински повици
Виновно е срцето
За илјада очајни зборови
Немој да мислиш дека сум јас
 
Не ме обвинувај мене
Јас сум само марионета без контрола врз своите чувства
Не ме обвинувај мене душо
Јас сум само патник со цел да биде среќен
Со тебе
 
Не ме обвинувај мене
Јас сум само марионета без контрола врз своите чувства
Не ме обвинувај мене
Јас сум само марионета без контрола врз своите чувства
Не ме обвинувај мене (ај душо)
Јас сум само марионета без контрола врз своите чувства
Не ме обвинувај мене (ох душо)
Јас сум само патник со цел да биде среќен
Не ме обвинувај мене душо
Со тебе, со тебе да
Не ме обвинувај мене (ај моја мила)
 
Submitted by magsdestiny on Fri, 05/08/2016 - 19:48
The author of translation requested proofreading.
It means that he/she will be happy to receive corrections, suggestions etc about the translation.
If you are proficient in both languages of the language pair, you are welcome to leave your comments.
Spanish

Culpa al corazón

Comments