Dalan Luzaj - KU T'I VENDOS SIMBOLET ?

Advertisements
Albanian

KU T'I VENDOS SIMBOLET ?

Ku ta vendos simbolin e Nderit dhe të
Drejtësisë?
Ku ta vendos simbolin e Pritjes dhe të
Dhimbjes?
Ku ta vendos simbolin e Dashurisë?
 
Piedestalet në kohët moderne
Bëhen cope e thërrime.
 
Po i vendos
Mbi varr të nënës sime.
 
Submitted by Anthony Weir on Fri, 14/09/2018 - 13:26
Thanks!

 

Advertisements
Video
Translations of "KU T'I VENDOS ..."
Comments