Lana Del Rey - Dangerous Girl (Macedonian translation)

Macedonian translation

Опасна девојка

Тој е мојот дрогериски каубој
Италијанска легура
Класичен американец
 
И јас сум мила на Америка
Симпатично вкусна, слатка курва
Пијам од мојата диетална кола
Пеам во паркот со приколки
 
Тој ги сака моите затегнати фармерки
Тој ме сака лута, да
Му се допаѓа мојата долга коса
Корсет, високи штикли
 
Родена сум да убивам
Стриптиз за успех
Јас сум негов слатки неред
Дали ме сакаш? Да, да
О, да
 
Душо, јас сум запустена на оган
Јас сум она што го посакуваш
Како сирена во ноќта
Душо, ти си човек на жица
Рискираш се што имаш
За љубовта на твојот живот (ти си мојот херој)
 
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
 
Тој станува за брзо богат
Мафиозо тип
Девојко, јас ќе го земам него
 
Јас сум лоша девока, следна врата
Душата секогаш сака поќе
Купува дијаманти, накит
Однеси ме до Jersey Shore
 
Му се допаѓа мојата бела јакна
Излегуваме секоја вечер
Живееме надвор од мрежата
Блескаме во криминалните светла
 
Ние сме родени да убваме
Најдобри во најдобрите
Новиот див запад
Чекај да си го ставам фустанот за забава
О, да
 
Душо, јас сум запустена на оган
Јас сум она што го посакуваш
Како сирена во ноќта
Душо, ти си човек на жица
Рискираш се што имаш
За љубовта на твојот живот (ти си мојот херој)
 
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
 
Го знаеш мојот план, светска доминација
Заедно ќе ја превземеме нашата фер наиција
 
Зашто ние сме родни да убиваме
Се држиме свежо
Златен ланец, бела мрежа
Славата е името на играта, да, да
 
Душо, јас сум запустена на оган
Јас сум она што го посакуваш
Како сирена во ноќта
Душо, ти си човек на жица
Рискираш се што имаш
За љубовта на твојот живот (ти си мојот херој)
 
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
 
Душо, јас сум запустена на оган
Јас сум она што го посакуваш
Како сирена во ноќта
Душо, ти си човек на жица
Рискираш се што имаш
За љубовта на твојот живот (ти си мојот херој)
 
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
Дозволи да бидам твојата опасна девојка
 
Submitted by Natalijaa17 on Sun, 14/01/2018 - 09:41
English

Dangerous Girl

Please help to translate "Dangerous Girl"
See also
Comments