Advertisements

David Tukiçi - Në ato fusha plot me grurë

  • Artist: David Tukiçi
  • Featuring artist: Eduart Jubani, Elida Shehu
  • Also performed by: Agim Duro, Zina Zdrava
  • Album: Festivali i 18 ne RTSH, 1979
  • Translations: English
Albanian
Albanian
A A

Në ato fusha plot me grurë

1.Mori vajze qe korr ne are
Moj e mira buze-zambak
Buleza djerse ke ne balle
Ndalu vashe moj t’i fshij pak.
 
2.Jo mor djale keto buleza ari
Ti nga balli mos m’i fshij
Vasha jote pervec tyre
Nuk do tjeter per stoli
 
- Refreni 2x
Ç’lodron era mbi kallijte
Zemrat rrahin prane e prane
Endrra thurin o dy te rinjte
Ne ate fushe me grure te arte
 
3.Moj e mira vetull-hane
Ndalu pak moj dhe pusho
Sa ta heq ate kallze gruri
Sa ta heq nga floket-o
 
4.Jo mor djale ate kallez gruri
Mos m’a prek or ti me dore
Vasha jote pervec saj-e
Nuk do tjeter per kurore.
 
- Refreni 2x
............
 
Thanks!
thanked 2 times
Submitted by Yuiop75Yuiop75 on Mon, 26/07/2021 - 20:14
Submitter's comments:

Muzika - David Tukiçi
Teksti - Mustafa Tukaj

 

Comments
Read about music throughout history