Demi Masa (Javanese translation)

Javanese translationJavanese
A A

Demi Mangsa

Demi mangsa
Satemene menungsa iku pada kapitunan
Kajaba wong kang pada iman lan pada nglakoni amal soleh
 
Demi mangsa
Satemene menungsa iku pada kapitunan
Kajaba (kang menehi) nasihat marang kabeneran lan kasabaran
 
Gunakna kasempatan kang isih diwenehi
Mugi kitha ora bakal getun
Mangsa umur kitha aja digawe sia-sia
Merga dheweke ora bakal bali
 
Elinga limang perkara sedurunge limang perkara
Sehat sadurunge lara
Enom sadurunge tuwa
Sugih sadurunge mlarat
Jembar sadurunge sesek
Urip sadurunge mati
 
Demi mangsa
Satemene menungsa iku pada kapitunan
Kajaba wong kang pada iman lan pada nglakoni amal soleh
Gunakna kasempatan kang isih diwenehi
Mugi kitha ora bakal getun
Mangsa umur kitha aja digawe sia-sia
Merga dheweke ora bakal bali
 
Elinga limang perkara sedurunge limang perkara
Sehat sadurunge lara
Enom sadurunge tuwa
Sugih sadurunge mlarat
Jembar sadurunge sesek
Urip sadurunge mati
 
Enom sadurunge tuwa
Sugih sadurunge mlarat
Jembar sadurunge sesek
Urip sadurunge mati
Sehat sadurunge lara
Enom sadurunge tuwa
Sugih sadurunge mlarat
Jembar sadurunge sesek
Urip sadurunge mati
Urip sadurunge mati
 
Thanks!
Submitted by dksetiavandksetiavan on Mon, 25/10/2021 - 05:38
Malay
Malay
Malay

Demi Masa

Comments
Read about music throughout history