Disney Fandubs - Оти за прв пат во животот (Oti za prv pat vo životot) [For the First Time in Forever]

Advertisements
Macedonian

Оти за прв пат во животот (Oti za prv pat vo životot) [For the First Time in Forever]

Анна: Отворен прозор и порта
никогаш не сум видела
и повеќе стотици прибори
Со години сама низ соби
бал сали а без бал
Конечно кај нас ќе дојде се
 
И ќе има вистински свет
и ќе биде сосема чудно
возбудено го чекав овој ден
 
Оти за прв пат од животот
Ќе има музика и свет
Оти за прв пат во животот
Ќе танцувам пред се
 
Дали сум среќна или имам трема а може и помеѓу
оти за прв пат во животот
ќе не сум сама јас
Едвај чекам да ги запознам сите
а што ако се појави вистинскиот
 
Во вистински глантен фустан
Ќе држам став на некој ѕид
ко слика нацртана напамет
и конечно гледам некој млад
прекрасен странец висок смел
ќе речи чоколадо имаш на лице
 
И ќе се смееме цела вечер
шо е сосема бизарно
во животот то немав тој свет
 
Оти за прв пат во животот
ќе има магија и смев
оти за прв пат во животот
ќе ме забележат мене
 
и знам дека е лудо
но сонувам и за романса
Оти за прв пат во животот
шанса имам јас
 
Елса: Не чувстувај
Остави ги
биди добра како секогаш
не ги пуштај
издржи
само еден потег и сите ќе знаат
 
но само за денес
Анна: но само за денес
Елса: Агонија е се
Анна: агонија е се
Елса: Стражи
отворате ги портите
Анна: портите
 
Оти за прв пат во животот
Елса: не чувстувај и издржи
Анна: мојот сон е вистина
Елса: биди добра како секогаш
Анна: бегство од осаменост
Елса: не чувстувај
Анна: шанса за љубов
Елса: не чувстувај издржи остави ги
 
Анна: Знам дека ќе има крај
значи мора да е денес
оти за прв пат во животот
оти за прв пат во животот
пречки немам еееееееее
 
Submitted by Anna Elsa J. on Thu, 08/11/2018 - 20:15
Thanks!

 

Advertisements
Video
Comments