Taylor Swift - Dress (Macedonian translation)

Macedonian translation

Фустан

Нашите тајни моменти во твојата преполна соба
Тие немаат појма за мене и тебе
Има некое вовлекување во тебе
Напрви белег на мене, златна тетоважа
 
Сето ова тишина и трпение, лудост и исчекување
Моите раце се тресат воздржувајќи се од тебе (ах..)
Сето ова тишина и трпение, лудост и очајно чекање
Моите раце се тресат воздржувајќи се од сето ова (ах..)
 
Кажи го моето име и се застанува
Не те сакам како најдобар пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Да го соблечеш (ха..)
Го врежа твоето име во мојот кревет
Зашто не те сакам како најдобра пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Да го соблечеш (ха..)
 
Неуспешно, веќе не се ни обидувам да пробам
И ако се изгорам, барем ќе бидеме наелектризирани
Го истурам виното по кадата, ме бакнуваш и двајцата сме пијани
Сите мислат дека не познаваат, но ништо не знаат
 
Сето ова тишина и трпение, лудост и исчекување
Моите раце се тресат воздржувајќи се од тебе (ах..)
Сето ова тишина и трпение, лудост и очајно чекање
Моите раце се тресат воздржувајќи се од сето ова (ах..)
 
Кажи го моето име и се застанува
Не те сакам како најдобар пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Да го соблечеш (ха..)
Го врежа твоето име во мојот кревет
Зашто не те сакам како најдобра пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Да го соблечеш (ха..)
 
Ноќите се враќаат кога ќе ме видиш
Твојата фризура и мојата иблајхана коса
Дури и во моите најтешки времиња, можеш да го видиш најдброто од мене
Да се вратам на моите грешки
Mоите скокови, моите земјотреси
Дури и во моето најлошо светло, ти ја виде вистината во мене
И се будам во вистинско време
Сега се будам до тебе
Мој еден и единствен
Се разбудив навреме
Сега се будам до тебе
Моите раце се тресат и не можам да го објаснам ова (ха..)
 
Кажи го моето име и се застанува
Не те сакам како најдобар пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Го врежа твоето име во мојот кревет
Зашто не те сакам како најдобра пријател
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Има некое вовлекување
Во тебе
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
Напрви белег на мене, златна тетоважа
Го купив овој фустан само за да можеш ти да го соблечеш
 
Submitted by Natalijaa17 on Tue, 14/11/2017 - 14:49
Comments