Advertisement

Elastic Heart (Macedonian translation)

Advertisement
Macedonian translation

Еластично срце

И уште едeн залак од прашината
O, зошто не можам да ја освојам љубовта
И можеби мислев дека ние сме тие
Сакав да се борам во оваа војна без оружје
 
И сакав, и сакав многу
Но, таму имаше многу малку црвени знамиња
Сега уште еден од нас голта прашина
Нека биде јасно, не верувам никому
 
Ти не ме скрши
Уште се борам за мир
 
Имам дебела кожа и еластично срце
Твојата острица може да биде многу остра
Јас сум како гумена додека не повлечам јако
Можам да те "пернам" и се движам брзо
Али нема да ме видиш како се распаѓам
Оти имам еластично срце
 
Имам еластично срце
Имам еластично срце
 
Ќе останам будна цела ноќ
Нека биде јасно, нема да ги затворам очите
И знам дека можам да преживеам
Одам низ оган за да го спасам мојот живот
 
И сакав, и сакав многу
Но, таму имаше многу малку црвени знамиња
Сега уште еден од нас голта прашина
Тешко е да го изгубиш одбраниот
 
Ти не ме скрши
Уште се борам за мир
 
Submitted by Natalijaa17 on Tue, 19/04/2016 - 20:53
English

Elastic Heart

Comments