Advertisements

Elvana Gjata - Jeta Ime

Albanian
Albanian
A A

Jeta Ime

Si dy vjet tani
Botën e kishim
Un' dhe ti
Si dy vjet më par'
Kur vije ti
Syt' më shkëlqenin
Dashuri
Ndërsa tani
Në dëshpërim
Dëgjon në radio
Zërin tim
 
S'je jeta ime
S'je jeta ime
Se pa ty
Kuptim po ka
Jo jetën time
Jo jetën time
Se un' që ta dhash',
Un' prap' ta marr
 
Si ia dole ti
Çdo rreze dielli
E ktheve shi
Si ia hoqë
Zemrës çdo ndjesi
U zvogëlove
N'syt' të mi
Ndërsa tani
Në dëshpërim
Dëgjon në radio
Zërin tim
 
S'je jeta ime
S'je jeta ime
Dhe pa ty
Kuptim po ka
Jo jetën time
Jo mbi jetën time
Se un' që ta dhash',
Un' prap' ta marr
 
Thanks!
Submitted by evita priftievita prifti on Sat, 17/04/2021 - 17:46
Last edited by callmevilgcallmevilg on Mon, 12/07/2021 - 07:37

 

Translations of "Jeta Ime"
Elvana Gjata: Top 3
Comments
MickGMickG    Wed, 23/06/2021 - 16:58

The actual lyrics to the video are:

Si dy vjet tani
Botën e kishim
Un' dhe ti
Si dy vjet më par'
Kur vije ti
Syt' më shkëlqenin
Dashuri
Ndërsa tani
Në dëshpërim
Dëgjon në radio
Zërin tim

S'je jeta ime
S'je jeta ime
Se pa ty
Kuptim po ka
Jo jetën time
Jo jetën time
Se un' që ta dhash',
Un' prap' ta marr

Si ja dole ti
Çdo rreze dielli
E ktheve shi
Si ja hoqë
Zemrës çdo ndjesi
U zvogëlove
N'syt' të mi
Ndërsa tani
Në dëshpërim
Dëgjon në radio
Zërin tim

S'je jeta ime
S'je jeta ime
Se pa ty
Kuptim po ka
Jo jetën time
Jo jetën time
Se un' që ta dhash',
Un' prap' ta marr

Actual video for these lyrics:

https://www.youtube.com/watch?v=qRMACjqJXkY

They are of the song "Vetëm Zoti e di", "Only God knows it", and should be spelled:

Sa të dua kurr' nuk ta kam thën'
Sa të dua vetëm Zoti ta di
Sa të dua kurr' nuk do ta them
Sa të dua jo nuk e di

O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di
O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di

Sa të dua kurr' nuk ta kam thën'
Sa të dua vetëm Zoti ta di
Sa të dua kurr' nuk do ta them
Sa të dua jo nuk e di

O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di
O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di

O jeta ime… o jeta ime…
O jeta ime… o jeta ime…

O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di
O jeta ime o shpirti im
O ndjenja ime të dua ty
Ti jeta ime ti shpirti im
Sa të dua sa të dua vetem Zoti e di

evita priftievita prifti    Fri, 25/06/2021 - 21:04

Ste kuptova? Eshte linku gabim apo lyrics?

MickGMickG    Fri, 25/06/2021 - 23:25

Everything has been fixed now (almost). The lyrics you originally submitted were for another song, namely https://lyricstranslate.com/en/sa-te-dua-vetem-zoti-e-di-poso-sagapo-mon.... They were missing some dots on ë's (e.g. "vetem" for "vetëm") and some dropped ë's were not marked at all and others were written as e (e.g. I'm not sure if it was kurrë, kurre, or kurr, it should be kurr' because the ë is not pronounced in singing), and some repetitions in the video were not accounted for.

Read about music throughout history