Endri & Stefi Prifti - Sa e shtrenjtë është dashuria

Advertisements
Albanian

Sa e shtrenjtë është dashuria

Mua, asnjëherë nuk do të më harrosh
Mua, gjithmonë do të më kujtosh
Sepse ti dhe unë
Ishim vërtet dashuria (2x)
 
Hej, tradhëtove ëndrrat e tua
Hej, tradhëtove ndjenjat e tua
Për një çast harrove
Sa e shtrenjtë është dashuria
 
Mua, në çdo mendim do të më lexosh
Mua, në të gjitha yjet do të më shikosh
Sepse ti dhe unë
Ishim vërtet dashuria (2x)
 
Hej, tradhëtove ëndrrat e tua
Hej, tradhëtove ndjenjat e tua
Për një çast harrove
Sa e shtrenjtë është dashuria
 
Hej, tradhëtove ëndrrat e tua
Hej, tradhëtove ndjenjat e mia
Për një çast harrove
Sa e shtrenjtë është dashuria
 
Submitted by Eaglewatch on Thu, 06/12/2018 - 14:08
Thanks!

 

Advertisements
Video
Endri & Stefi Prifti: Top 3
Comments