Adele - Fool That I Am (Albanian translation)

Albanian translation

Budalla që jam

Budalla që jam që rash në dashuri me ty
Dhe budalla që jam që mendova se më doje dhe ti
 
More zemrën time dhe luajte pjesën e koketës së vogël
Dhe ëndrat e mija vetën u zhdukën sikur tymi i cigares
 
Budalla që jam që shpresova se do kuptosh
Dhe me mendova se do i dëgjosh gjitha gjërat
Gjërat të cilat i planifikova
 
Por nuk shihemi sy më sy
Andaj i dashur
I dashur
I dashur kjo është lamtumirë
 
Oh,
Unë akoma kujdesem
Oooh
Unë akoma kujdesem
Budalla që jam
 
Submitted by Sali.M on Fri, 06/01/2017 - 18:02
English

Fool That I Am

Comments