Madonna - Frozen (Macedonian translation)

Macedonian translation

Замрзнат

Го гледаш само она што очите сакаат да го видат
Како животот може да биде она што сакаш да биде?
Замрзнат си
Кога срцето не ти е отворено
 
Обземен си со тоа колку земаш
Си го трошиш времето со омраза и каење
Скршен си
Кога срцето не ти е отворено
 
Ммм, кога би можела да ти го стопам срцето
Ммм, никогаш не би се разделиле
Ммм, предај ми се
Ммм, ти го поседуваш клучот
 
Сега нема смисла да се најде виновникот
И знај дека и јас исто страдам
Ако те загубам
Срцето ќе ми се скрши
 
Љубовта е птица, таа мора да лета
Нека ти згасне сета внатрешна болка
Замрзнат си
Кога срцето не ти е отворено
 
Ммм, кога би можела да ти го стопам срцето
Ммм, никогаш не би се разделиле
Ммм, предај ми се
Ммм, ти го поседуваш клучот
 
Submitted by ivank23 on Sun, 02/09/2012 - 22:59
English

Frozen

Comments