Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Φταις εσύ (Ftais Esy) (Albanian translation)

  • Artist: Vasilis Karras (Βασίλης Καρράς)
  • Song: Φταις εσύ (Ftais Esy) Album: Φταις εσύ 1995
  • Translations: English, Albanian
Albanian translationAlbanian
/Greek
A A

Eshte faji yt

E ke ti fajin qe rri zgjuar deri vone
qe pi dhe dehem
E ke ti fajin per ankesat e mia
se e kam humbur mendjen
 
E ke ti fajin qe me quajne rebel
E ke ti fajin qe me quajne lakuriq nate
E ke ti fajin qe u rrezova pertoke
E ke ti fajin se me ke harruar
(perserini refrenin edhe nje here)
 
E ke ti fajin qe nuk po qesh
une ende mbaj kryqin tend
E ke ti fajin dhe mungesa jote
si dhe zemra jote genjeshtare
 
E ke ti fajin qe me quajne rebel
E ke ti fajin qe me quajne lakuriq nate
E ke ti fajin qe u rrezova pertoke
E ke ti fajin qe me ke harruar
(perserini refrenin edhe nje here)
 
Thanks!

worldwide

Submitted by worldwideworldwide on 2022-10-05
Comments
Read about music throughout history