Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Гісторыя майго жыцця (Historyja majho žyccia) (Albanian translation)

Гісторыя майго жыцця

Колькі дзён, колькі спатканняў
Новыя вобразы і гарады
Шэраг падзей, нас пакідае
У сэрцы трымаем
Ідзем далей
 
Прыпеў:
 
Гісторыя майго жыцця
Будзе свяціць яшчэ ярчэй
У нашай крыві сонца зайграе
Уся прыгажосць тваіх вачэй
 
Дзе будзеш ты – я адшукаю
Яркія моманты знойдзем хутчэй
Сенняшні дзень, стане пачаткам
Новых жаданняў, лепшых ідэй
 
Submitted by sandruschkaasandruschkaa on 2016-12-08
Submitter's comments:

Live performance at the Grand Final of the ESC 2017

Albanian translationAlbanian
Align paragraphs

Historia e jetes sime

Sa ditë, sa takime
Imazhe dhe qytete të reja
Një sërë ngjarjesh na lënë
E mbajmë në zemrat tona
Le të shkojmë më tej
 
Historia e jetes sime
Do të shkëlqejë edhe më shumë
Dielli do të shkëlqejë në gjakun tonë
E gjithë bukuria e syve të tu
 
Ku do të jesh - do të të gjej
Momentet e ndritshme do t'i gjejmë më shpejt
Sot do të jetë fillimi
Dëshira të reja, ide më të mira
 
Thanks!
thanked 1 time
Submitted by Davud TokejlavuDavud Tokejlavu on 2022-10-07
Added in reply to request by Zarina01Zarina01
Comments
Read about music throughout history