İçimden Gelmiyor (Albanian translation)

Advertisements
Albanian translation
A A

Nuk më vjen nga brendësia

Sa e vështirë të mos mund të them çfarë është brenda meje
Ti e di nuk mund të thur fjalë të zbukuruara
Çfarë prushi të mos të mund të të them kthehu, brenda meje çelës
Je i/e tjeter kujt nuk mund të them më emrin tend
 
Nuk më vjen fare në mendje emri yt këto kohët e fundit
Nuk e them më emrin tënd kur zgjohem
Sa verbërisht i paskam besuar kësaj gënjeshtre
Një ditë do ta shikosh me pendim këtë njeri
 
Nuk më vjen të të them ndalo (mos ik)
Sa e vështirë të t'i them këto
Nëse nuk më do atëherë edhe une nuk të vij më mbrapa
E imja është të vuaj dhe të mos vdes
Të iki çdo ditë nga ti dhe të mos kthehem
Nëse nuk vjen atëherë edhe unë do t'i djeg kujtimet
 
Submitted by elmas selmas s on Mon, 15/04/2019 - 19:34
TurkishTurkish

İçimden Gelmiyor

Please help to translate "İçimden Gelmiyor"
See also
Comments