Advertisements

I Was Made For Loving You (Albanian translation)

Albanian translationAlbanian
A A

Kam Lindur Per Te Dashuruar ty

Kete nate, do të të jap gjithcka tyj
në errësirë,sa shumë gjera dua të bëj
kete nate dua në këmbët e tua te rri
pse moj vajzë , unë jam bere per ty
dhe ti vajzë , ti je bërë për mua
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe s'mund të ngopem me ty vogelushe
ti a mund te ngopesh me mua ?
 
sonte unë dua ta shoh në sytë e tu
ndjenjen magjike
ka diçka që me ben te cmendem
dhe sonte do ta bejme gjithcka realitet
sepse vajzë ,ti je bërë për mua
dhe vajzë , unë jam bere për ty
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe s'mund të ngopem me ty vogelushe
ti a mund te ngopesh me mua ?
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe s'mund të ngopem me ty vogelushe
ti a mund te ngopesh me mua ?
 
oh s'mund të ngopem
unë s'mund të ngopem
unë s'mund të ngopem
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe s'mund të ngopem me ty vogelushe
ti a mund te ngopesh me mua ?
 
oh s'mund të ngopem ...
unë s'mund të ngopem
unë s'mund të ngopem ...
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe s'mund të ngopem me ty vogelushe
ti a mund te ngopesh me mua ?
 
Unë kam lindur qe te te dua vogelushe
ti ke lindur qe te me duash mua
dhe mund të të jap gjithcka vogelushe
 
Thanks!
thanked 1 time
Submitted by kbixhozikbixhozi on Fri, 20/12/2013 - 14:50
EnglishEnglish

I Was Made For Loving You

Advertisements
Comments
Read about music throughout history