Advertisements

Imagine (Albanian translation)

English
A A

Imagine

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people living for today
 
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people living life in peace, you
 
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one
 
Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
Our brotherhood of man
Imagine all the people sharing all the world, you
 
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will live as one
 
Submitted by KatinaKatina on Mon, 01/12/2008 - 20:50
Last edited by malucamaluca on Wed, 20/11/2019 - 13:49
Submitter's comments:
Albanian translationAlbanian
Align paragraphs

Imagjino

Imagjino sikur te mos kete parajse
E thjeshte ta provosh...
Pa ferr poshte nesh
Vetem qiell mbi ne
Imagjino gjithe njerezit
Te jetonin te sotmen..
 
Imagjino te mos kete shtete
S'eshte e veshtire ta besh
Asgje per te cilen te vrasesh ose te vdesesh
Dhe as fe gjithashtu..
Imagjino gjithe njerezimi
Te jetonte jeten ne paqe
 
(Refreni)
Ti...
Ti mund te thuash jam nje utopist/enderrimtar
Por nuk jam i vetmi
Shpresoj nje dite ti do te bashkohesh me ne
Dhe bota do te jete NJE
 
Imagjino pa zoterime
Pyes veten nese mundesh
Pa nevoje per lakmi apo uri
Vellazeria jone e njerezimit
Imagjino gjithe njerezit
Ndajne gjithe boten
 
(Refreni)
 
Dhe bota do jetoje si nje
 
Thanks!
thanked 10 times
Submitted by sabrinitasabrinita on Mon, 09/09/2013 - 14:09
Author's comments:

Eshte nje kenaqesi te perkthesh kenge kaq rezistente ndaj kohes dhe njekohesisht shpresedhenese, hera e pare qe perkthej kenge dhe ndihem e lumtur qe iniciativa ime fillestare ishte vetem per nder te kesaj mrekullie artistike. Vertetova qe tingellon po kaq e magjishme edhe ne gjuhen tone amtare: Inspiruese dhe e pavdekshme. Teeth smile

It's a pleasure to translate such songs restive in time and meanwhile inspiring, my first time translating a song and I'm glad my initial initiative was in honor to this artistic marvel. I proved that it sounds magical even in our native language in albanian:
Inspiring and immortal Teeth smile

Translations of "Imagine"
Albanian sabrinita
Bosnian Guest
Estonian Guest
Hungarian Guest
John Lennon: Top 3
Comments
Read about music throughout history