Advertisements

Inevitable (Macedonian translation)

Macedonian translationMacedonian
A A

Неизбежно

Ако во прашање е признавање
Незнам да направам кафе
И не разбирам фудбал
Мислам дека еднашка бев неверна
Лошо играм дури и во парковите
И никогаш не користам саат
 
И да бидам уште по искрајна
Никој не мисли на тебе како мене
Иако тебе не ти е гајле
 
Ако во прашање е признавање
Никогаш не спиам пред 10
Нит се бањам во Недела
Вистина е исто така
Плачам еднаш во месецот
Посебно кога е ладно
 
Со мене ништо не е лесно треба да знаеш
Добро ме познаваш
(И без тебе се е досадно)
 
Небото е уморно од гледање
Врне дожд
И секој ден што ќе пројде е уште еден ист како тој од вчера
Неможам да пронајдам начин
Да те заборавам зашто сеуште те сакам неизбежно
 
Секогаш знаев што е најдобро
Кога се зборува за двајца
Првен почнувајќи од себе
Ти ја знаеш ситуацијата
Се е полошо
Ама бар сеуште дишам
 
Нема што да кажеш
Нема да се вратиш
Јас добро те познавам
(И барам да бидам со тебе)
 
Небото е уморно од гледање
Врне дожд
И секој ден што ќе пројде е уште еден ист како тој од вчера
Неможам да пронајдам начин
Да те заборавам зашто сеуште те сакам неизбежно
 
Секогаш знаев што е најдобро
Кога се зборува за двајца
Првен почнувајќи од себе
 
play on Apple Music Play "Inevitable"
on Apple Music
on Amazon Music
Submitted by Shakira MacedoniaShakira Macedonia on Fri, 15/04/2016 - 07:00
SpanishSpanish

Inevitable

Comments
Advertisements
Read about music throughout history