Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Internacionalia lyrics

  • Artist: The Internationale
Albanian
Albanian
A A

Internacionalia

Ngrihuni ju o të munduar
ju te urët skllevër anë e mbanë
na buçet gjaku i turbulluar
s'duam padron dhe as tiran.
Botën mizore ne do ta shkat'rrojmë
që nga themelet e pastaj
me duart tona do të ndertojmë
botën e re në vend të saj.
 
Është lufta finale
vendimtarë mbi dhe
Internacionale
do jete botë e re.
Është lufta finale
vendimtarë mbi dhe
Internacionale
do jete botë e re.
 
Thanks!
Submitted by AussieMinecrafterAussieMinecrafter on Wed, 29/06/2022 - 22:07

 

Comments
Read about music throughout history