Sanja Vučić - Iza Osmeha (Albanian translation)

Serbian

Iza Osmeha

Više ne mogu
Manje ne umem
Pitam se gde je kraj
 
A ti bi hteo
Moj život ceo
Pod tvojim nogama
 
I skrivaš se
Verujem proći će
Još ima nade
 
Refren:
Iza ovog osmeha
Samo sam se sakrila
Vreme novu snagu daje mi
Da od svega pobegnem
Iza ovih usana
Uzdah mi se otima
Više ne plašim se ničega
Jer za ljubav ja sam stvorena
 
Ja sam verovala
Da se ljubav zove
Sve što zaboli me
 
I više ne mogu
Manje ne umem
Da sene dajem sad
 
Jer vreme je
Da skinem sve bezbojne
Senke sa lica
 
Refren
 
Iza ovog osmeha
Iza ovih usana
 
Refren
 
Submitted by Sandra Stojanovic on Thu, 17/03/2016 - 22:26
Last edited by Natoska on Sun, 15/05/2016 - 08:31
Submitter's comments:

Serbian version of Goodbye (Shelter) for ESC 2016.

Align paragraphs
Albanian translation

Prapa buzëqeshjes

Nuk mundem më shumë
Nuk mundem më pak
Pyes veten ku është fundi
 
E ti do të doje
Jetën time të tërë
Poshtë këmbëve tua
 
Dhe fshihesh
Besoj se do të kalojë
Ende ka shpresa
 
Refren:
Prapa kësaj buzëqeshjeje
Vetëm jam fshehur
Koha më jep fuqi
Të ik nga çdo gjë
Prapa këtyre buzëve
Psherëtima më rrëmben
Më nuk frikësohem nga askush
Sepse për dashuri jam krijuar
 
Kam besuar
Se dashuria quhet
Çdo gjë që më vret
 
Dhe nuk mundem më shumë
Nuk mundem më pak
Për ti dhënë vetes
 
Sepse është koha
Ti largoj të gjitha hijet
Të pa ngjyrosur nga fytyra
 
Refren
 
Prapa kësaj buzëqeshjeje
Prapa këtyre buzëve
 
Refren
 
Ermal
Submitted by ermal2000 on Thu, 09/02/2017 - 00:20
Author's comments:

Versioni në gjuhën serbe e Goodbye (Shelter) për Eurovizion 2016.

Please help to translate "Iza Osmeha"
Sanja Vučić: Top 2
See also
Comments