Zaz - Je saute partout (Macedonian translation)

Macedonian translation

Скокам насекаде

Не знам што ви вели животот
Секое утро треската расте
Јас сум родена во шолја кафе
Добро од ѓумбир, во чајник
 
Ја сакам бурата, големата плима
Го сакам невремето, но сигурно не и војната
Сакам кога тушка, кога експлодира
Но, не кога ги бришеме очилата
 
Не ме фаќа место
Јас скокам насекаде (насекаде, насекаде)
Имам идеи кои прават меурчиња
Полна со проекти, од голема важност
Дури и кога спијам, под перницата
Тие врискаат за да ме разбудат
 
Не знам како целосно да ја соберам
Оваа поплава од светлина
Повеќе сакам да бидам удавена
Колку повеќе прокиснувам, толку повеќе воздух имам
 
Никогаш, никогаш не ми е доста
Би можела да го проголтам морето
Никогаш, никогаш не ми е доста
Имам повеќе од седум тела за задоволување
 
Не ме фаќа место
Јас скокам насекаде (насекаде, насекаде)
Имам идеи кои прават меурчиња
Полна со проекти, од голема важност
Дури и кога спијам, сум превртена
И моите соништа се преполни со сешто
 
Сакате ли и вие? (7х)
 
Бескорисно е да станеш наутро
Ако не си во неизвесност
Бескорисно да живееш малку
Во огледалото, да живееш во болка
 
Сигурно е дека ќе избегам
Витамините ми се предозирани
Родена сум во шолја кафе
Во тенџере полно со спирулина
 
Не ме фаќа место
Јас скокам насекаде (насекаде, насекаде)
Имам идеи кои права меурчиња
Полна со проекти, од голема важност
Дури и кога спијам, тие дивеат
 
Не ме фаќа место
Јас скокам насекаде (насекаде, насекаде)
Правам многу проекти од голема важност
Кои прават меурчиња на перницата
Дури и кога спијам, сум премногу возбудена
Тоа вреска, и се тресе во мојот кревет
 
Сакате ли и вие? (3х)
Имам и за вас!
 
Submitted by ivank23 on Wed, 23/05/2012 - 22:39
French

Je saute partout

More translations of "Je saute partout"
Macedonianivank23
Zaz: Top 3
See also
Comments